SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U Gradskom muzeju Drniš otvorena izložba fotografija astronauta Sergeja Rjazanskog

. Objavljeno u Novosti

12. siječnja 2022. u Gradskom muzeju Drniš otvorena je izložba fotografija astronauta Sergeja Rjazanskog. Nevjerojatni prizori snimljeni iz Zemljine orbite ostavili su bez daha učenike i profesore Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš koji su prisustvovali otvorenju.

Izložba je otvorena do početka veljače stoga vas pozivamo da je posjetite. Ako ipak niste u mogućnosti u nastavku vam donosimo virtualnu izložbu fotografija. Uživajte.

Virtualna izložba

Srednja škola Ivana Meštrovića organizirala božićni koncert na Poljani „Za našeg Josipa“

. Objavljeno u Novosti

Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš je u duhu predstojećih božićnih blagdana, 18.12.2021. organizirala koncert s popratnim manifestacijama u svrhu prikupljanja dobrotvornih priloga za liječenje učenika Josipa Jukića.

Uz puno dobre glazbe i dobre hrane, zahvaljujući drniškim glazbenicima koji su nastupali i poduzetnicima koji su donirali hranu za ovaj događaj, na osunčanoj Poljani s malo zdrave, dalmatinske bure, okupili su se građani dobre volje da provedu zajedno vrijeme u druženju i zabavi te da u duhu Božića pokažu suosjećanje i veliko srce.

Nastupili su drniški bendovi Correto, Lazy Tones i Morlaq, a također i bend Srednje škole Ivana Meštrovića, čiji su članovi učenici Škole.

Uz puno truda, ali i radosti, pomagali su u realizaciji učenici i nastavnici, a posebno su se istaknuli učenici – konobari koji su ovom prigodom ponosno iskazali svoje vještine serviranja i posluživanja hrane. Na jelovniku je bila divljač s palentom (koju je poklonio restoran „Peškarija“ gospodina Smoljića iz Šibenika), pršut Udruge drniških pršutara i pečena prasetina (poklon DVD-a Drniš) te kolači koje su ispekli i donijeli učenici i nastavnici Škole. Kuhanog vina (Agroturizam Duvančić) te bijelog vina brojnih vinarija i sokova bilo je izobilju, a sva hrana i piće za posjetitelje su bili besplatni.

Zlatna večer matematike 2021.

. Objavljeno u Novosti

Pozivamo sve učenike, nastavnike i roditelje da nam se pridruže na međužupanijskom stručnom skupu Održivi razvoj s matematikom u proširenoj stvarnosti koje će se održati ONLINE 8. prosinca 2021. od 9 do 21 sata u 5 blokova s temama: Održivi razvoj i Proširena stvarnost.

Sve aktivnosti i streaming cijelog skupa će biti dostupan učenicima i roditeljima tijekom cijelog dana. Za učenike i roditelje osiguran je streaming putem YouTube kanala https://bit.ly/ZVM_stream

Sve informacije, program i linkovi na online igre i aktivnosti objavit će se na web stranici https://zvm2021.weebly.com/

Pratiti nas možete i na Facebook: https://www.facebook.com/ritammatematike

U privitku je program skupa.

Želimo svima veselo „videokonferenciranje“ uz matematiku!

Zlata Bilandžija
Olga Nerlović
Gabrijela Malenica

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. PROGRAM 648 KB

PROGRAMI