SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poziv učenicima 2.A, 3.A i 4.A na natječaj za sudjelovanje u Erasmus+ projektu

. Objavljeno u Obavijesti

Dragi učenici,

veselimo se da vam ovim putem nakon uvodnih informativnih razgovora možemo uputiti poziv za sudjelovanje na natječaju za izbor učenika koji će sudjelovati u Erasmus + projektu Youth Exchange - "Youth for volunteering".

Projekt će se održati u Zagrebu u vremenu od 15.3. do 23.3.2024. Naša škola sudjelovat će kao predstavnik Hrvatske zajedno s Medicinskom školom iz Šibenika. Ostali sudionici su učenici iz Srbije, Sjeverne Makedonije i Rumunjske. Svaka nacionalna ekipa imat će 10 članova, a naša škola odabrat će šest učenika iz drugog, trećeg i četvrtog razreda gimnazije koji će je predstavljati.

Za sudjelovanje u projektu potrebno je imati malo dobre volje za druženjem i učenjem, dovoljno želje za upoznavanjem s prednostima volontiranja i aktivnog uključivanja u društvene procese u svojoj lokalnoj zajednici, hrabrosti za komuniciranjem na engleskom jeziku s vršnjacima te kreativnosti i spremnosti na timski rad.

NAJAVA: Gala koncert i virtualna izložba povodom 100. obljetnice rođenja Marie Callas

. Objavljeno u Obavijesti

Glazbena škola Ivana Lukačića Šibenik pripremila je svečani koncert povodom 100. obljetnice rođenja svjetski poznate sopranistice Marije Callas koja je promijenila pogled na operu i nadahnula generacije pjevača. Virtualnu izložbu o životu i stvaralaštvu Marie Callas pripremila je učenica naše škole Antonija Lilić pod mentorstvom nastavnice dr.sc. Ljiljane Zmijanović.

Koncert će se održati u subotu, 2. prosinca 2023. s početkom u 19 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu Šibenik.

Ulaz je slobodan, ali je potrebno preuzeti karte na ulazu (pred sam koncert).

Obavijest o jesenskom odmoru za učenike

. Objavljeno u Obavijesti

Jesenski odmor za učenike počinje 30. listopada i traje do 1. studenoga 2023. godine, s tim da nastava počinje 2. studenoga 2023. godine.

Svim učenicima ugodne jesenske praznike i blagdane želi Uprava škole.

Raspored dopunskog rada u školskoj godini 2022./2023.

. Objavljeno u Obavijesti

Dopunski rad u školskoj godini 2022./2023. započinje u srijedu, 28. lipnja 2023. godine i traje do petka, 7. srpnja 2023. godine.

Dopunski rad će se održavati za sve predmete u gornjoj školi (na Poljani) i odvijat će se prema priloženom rasporedu.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. RASPORED DOPUNSKOG RADA 100 KB "/

PROGRAMI