SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

. Objavljeno u Obavijesti

Sutra, 18.11. obilježavamo Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje te je to ujedno i državni praznik Republike Hrvatske.

U ponedjeljak, 21.11.2022. nastavljamo s nastavnim procesom prema redovnom rasporedu.

Pozivamo vas da sa svojim obiteljima, paljenjem svijeća, odate počast svima koji su dali svoj doprinos za uspostavu i očuvanje Republike Hrvatske kao samostalne, nezavisne, suverene i demokratske države.

Uprava škole

Obavijest o jesenskom odmoru za učenike

. Objavljeno u Obavijesti

Jesenski odmor za učenike počinje 31. listopada i traje do 1. studenoga 2022. godine, s tim da nastava počinje 2. studenoga 2022. godine.

Svim učenicima ugodne jesenske praznike i blagdane želi Uprava škole.

Proslava Dana Erasmusa 2022.

. Objavljeno u Obavijesti

Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš proslaviti će Dane Erasmusa 2022., organiziranjem online sastanka s partner Ekonomsko-birotehničkom školom iz Zadra. Učenici ekonomskih škola i nastavnici Martina Jerković, Tatjana Bašić i Tajana Anzulović će podijeliti svoja iskustva o radu na e-Twinning projektu Marko Marulić 500 godina prvotiska s oznakom nacionalne kvalitete i suradnju Erasmus+ s partner školama na projektu Covid-19 a new deal in the European Tourism sector "How the health crisis has changed the behaviour of European Tourists" koji je dobio oznaku nacionalne kvalitete uz ostala 4 partnera na razini EU za koji se očekuje i Europska oznaka kvalitete. Također će biti prezentirani novo prijavljeni odobreni projekti i ciljevi koji se žele ostvariti pri realizaciji projekata.

Učenici 3g razreda ekonomisti će gostovati na lokalnom Radio Drnišu gdje će u radio emisiji ukratko iznijeti svoja dosadašnja iskustva o radu na platformi e-Twinning kao i novostečene vrijednosti i vještine koje su radom usvojili.

Obilježavanje 16. Tjedna cjeloživotnog učenja

. Objavljeno u Obavijesti

U organizaciji Prve ekonomske škole Zagreb i Zorice Hrgovčić prof.mentor nastavnici strukovnih predmeta smjer ekonomija svečano će obilježiti 16. Tjedan cjeloživotnog učenja 2022.

Planirana je mrežna stranica i dijeljenje primjera dobre prakse koje će predstaviti nastavnici strukovnih predmeta iz Splitsko-Dalmatinske, Dubrovačko-Neretvanske, Šibensko-Kninske, Zadarske, Karlovačke, Zagrebačke i Osječko-Baranjske županije.

Martina Jerković univ.spec.oec., prof. savjetnik predstaviti će mogućnosti Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš i e-Twinning projekt Marko Marulić 500 godina prvotiska Judita kojeg je suautor s kolegicom Tajanom Anzulović prof. mentor iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar. Predavanjem će se prezentirati postignuti ciljevi projekta ostvareni s našim učenici drugog razreda smjer ekonomisti zajedno u suradnji s učenicima iz ostalih strukovnih škola Republike Hrvatske.

Obavijest o početku školske godine 2022./2023.

. Objavljeno u Obavijesti

Školska godina 2022./23. počinje u ponedjeljak 5. rujna 2022. godine s početkom u 8,00 sati.

Prvi školski sat za sve razrede biti će SRZ tijekom kojeg će se vršiti i upisi u više razrede.

Učenici će dobiti raspored sati na početku prvog sata.

SVE NAJBOLJE U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI ŽELE VAM NASTAVNICI I UPRAVA ŠKOLE!

PROGRAMI