SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Učenici predstavili nastavnicima svoj Erasmus+ projekt „Youth for volunteering"

. Objavljeno u Erasmus+ projekt Youth for volunteering

Učenici koji su sudjelovali u razmjeni mladih u sklopu projekta „Youth for volunteering“ predstavili su svoje aktivnosti nastavnicima škole.

Na sjednici nastavničkog vijeća 7.5.2024., pet sudionika projekta (učenika 2.A, 3.A i 4.A) prikazalo je prezentaciju kojom su opisali svoj boravak u Zagrebu. Uz prezentaciju, učenici su ispričali i detalje koji su im se najviše usjekli u pamćenje – od dobrog druženja, zanimljivih radionica, izuzetne atmosfere, pa sve do plesova i nagradnih igara kojima su pojedini sudionici predstavili kulturno naslijeđe svojih zemalja.

Posebno su istaknuli upoznavanje s radom brojnih udruga koje djeluju u području podrške osobama koje imaju određenih teškoća. U sklopu svojih projektnih aktivnosti posjetili su više udruga i naučili kako se organizira i provodi podrška ljudima kojima treba pomoć. Također su naučili kako se volontiranjem može pomoći udrugama i pridonijeti razvoju društva.

Za kraj su istaknuli da je svim sudionicima projekt donio nova poznanstva koja još uvijek traju i mogla bi prerasti u prava prijateljstva. Nastavnici su svoje učenike nagradili aplauzom za odlično odrađenu prezentaciju.

Prezentaciju možete pogledati ili preuzeti OVDJE.

PROGRAMI