SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Održana početna konferencija projekta "Energetska obnova zgrade Srednje škole Ivana Meštrovića na adresi Poljana 1, Drniš"

. Objavljeno u Energetska obnova zgrade Srednje škole Ivana Meštrovića na adresi Poljana 1, Drniš

U jednom od razreda prizemlja glavne školske zgrade 30.10. ove godine u 11 sati održana je početna konferencija projekta "Energetska obnova zgrade Srednje škole Ivana Meštrovića na adresi Poljana 1, Drniš".

Projekt je započeo u kolovozu 2017. godine i trajat će do studenog 2018., a pripremila ga je SŠ Ivana Meštrovića Drniš u suradnji sa Razvojnom agencijom Šibensko-kninske županije, koja ujedno sudjeluje u njegovoj provedbi.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.353.273,00 kn, od čega Europski fond za regionalni razvoj sufinancira 905.306,25 kn.

Projekt obuhvaća zamjenu fasadnih zatvora, postavljanje nove toplinske obloge vanjskih zidova i pojačavanje toplinske obloge ravnih krovnih ploča s obnovom hidroizolacije. Zgrada će ovom obnovom u konačnici imati energetski razred A +.

Na konferenciji nazočnima se obratila dožupanica Darija Puljić, glavni projektant August Majer je predstavio projekt, a ravnatelj Srednje škole Ivan Zeljko izložio je u prezentaciji kratku povijest Škole te predstavio njene sadašnje prostore i opremu.

PROGRAMI