SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izložba i online prodaja božićnih čestitki vježbeničkih tvrtki iz Drniša i Zadra

. Objavljeno u Obavijesti

Izložba i online prodaja božićnih čestitki održava se kao dio Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 2020.

Učenici vježbeničkih tvrtki u Srednjoj školi Ivana Meštrovića Drniš izradit će božićne čestitke od materijala koji im više nisu potrebni, a u radu će primijenit i recikliranje.

Zbog C-19, učenici će imati mrežni sastanak putem Zooma ili Teams platformi. Ekonomisti iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar imat će poslovni sastanak sa učenicima Srednje škole Ivana Meštrovića smjer ekonomisti Drniš gdje će im prenijeti svoje znanje rada u programu Canva te prikaz njihovog adventskog kalendara u programu Canva. Online trgovanje i izložba božićnih čestitki odvijati će se nakon radionice Canva.

Sva sredstva od prodaje božićnih čestitki biti će usmjerena na poklone učenicima s poteškoćama.

Ovim aktivnostima želi se pokazati stečeno znanje u strukovnom obrazovanju – smjer ekonomist. Pri tome se misli na online rad, upotreba novih IKT alata, vještine poslovnog komuniciranja i društveno odgovornog poslovanja vježbeničkih tvrtki.

Ciljna skupina su učenici dviju strukovnih škola smjer ekonomist i lokalne zajednice.

Kroz aktivnosti svojim će primjerom pokazati kako s uporabom starih odbačenih materijala izraditi nove te upravo kroz taj rad razvijati talent recikliranja, društveno odgovornog ponašanje. Aktivnostima online rada i trgovanja pokazati tranziciju, prelazak na digitalni oblik rada.

Martina Jerković univ.spec.oec.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. PROGRAM 139 KB

PROGRAMI