SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Online promocija Geofizičkog odsjeka Prirodoslovno matematičkog fakulteta Zagreb

. Objavljeno u Obavijesti

Dragi maturanti,

pročelnica Geofizičkog odsjeka Prirodoslovno matematičkog fakulteta u Zagrebu prof. Snježana Markušić i njeni suradnici planirali su posjetiti našu školu s ciljem informiranja, promocije i skretanja vaše pozornosti na studijske programe koje nude.

Pandemija COVID-19 nam je ograničila kretanje ali nije želju za znanjem i učenjem pa promociju provodimo online. Za tu su svrhu djelatnici Geofizičkog odsjeka PMF Zagreb izradili e-poster s osnovnim informacijama. Kako bi dočarali mogućnosti koje nudi PMF Zagreb pogledajte i promotivni video na poveznici: https://youtu.be/XT4AefIcSps 

Ukoliko imate kakva pitanja vezano za Geofizički odsjek PMF Zagreb možete postaviti pitanja koja vas zanimaju vezano za nastavni proces i studiranje gospodinu asistentu Damjanu Jeliću putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Lijep pozdrav.
Budite dobro i ostanite doma!

v.d.ravnatelja
Martina Jerković univ.spec.oec.

PROGRAMI