SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Učenice Srednje škole Ivana Meštrovića odabrane za sudjelovanje u zimskom kampu/edukaciji "Girls own STEM"

. Objavljeno u Novosti

Učenice Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš junior ambasadorice EU parlamenta ekonomistice odabrane za sudjelovanje u zimskom kampu/edukaciji "Girls own STEM".

Zimski kamp vodi iskusan Biotekin tim koji koordinira svim aktivnostima edukacije. Na prijedlog Pročelnice upravnog odjela za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti Ivane Sučić, profesorica Martina Jerković temeljem kriterija koji su traženi u poznavanju informatičke pismenosti prijavila je odabrane učenice. Uz tražene dokumente učenice su pisale i motivacijska pisma.

Na zimski kamp/edukaciju Girls own STEM za ruralno područje RH od nedjelje 29.1., do srijede 1.2.2023. u Zagreb putuju: Antonija Lilić, Marija Jukić, Petra Mihaljević, Ivana Čulina, Paula Goreta, Anatea Čavala, Anđela Matić, Lana Solomun i Marijeta Ćevid. Kamp će se održati od nedjelje 29.1. do srijede 1.2.2023.

Našim djevojkama koje su ušle u 50 odabranih puno uspjeha u radu te želja za što većim usvajanjem novih znanja kako bi u budućnosti što bolje svladavale nove zadatke koji će se očekivati od njih.

PROGRAMI