SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naši učenici sudjelovali u projektu "Budi dio zelene budućnosti"

. Objavljeno u Novosti

Krajem travnja otvoren je natječaj za srednjoškolce diljem Hrvatske za originalna, inovativna, održiva i primjenjiva STEM rješenja pod motom "Budi dio zelene budućnosti" kojeg organizira udruga Bioteka.

Učenici su trebali osmisliti rješenje za jedan od ekoloških izazova ovoga stoljeća, snimiti video o predloženom rješenju u trajanju do 3 minute te ga objaviti na YouTube-u do nedjelje, 19. lipnja 2022. godine. Četrdeset najboljih srednjoškolaca imat će priliku sudjelovati na petodnevnom STEM kampu u Višnjanu u rujnu ove godine.

Informaciju o tom natječaju podijelila je profesorica Ivana Bebić svojim učenicima, a odmah su je prihvatile učenice 2.A razreda: Nika Duvančić, Ana Marija Jukica i Andrea Šarić. Njihov rad na temu: "Predstavljamo energetski neovisnu školu" oduševio je stručni sud te će naše učenice imati čast sudjelovati na događanjima u STEM kampu u rujnu.

Njihov rad možete pogledati na linku OVDJE.

Tekst: Ivana Bebić, prof.

PROGRAMI