SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

„Skitam se i snimam“ – glasujte za najbolje učeničku fotografiju!

. Objavljeno u Novosti

Divne fotografije prirodnih ljepota koje su snimili naši učenici vođeni svojom mentoricom u ovom projektu, profesoricom fizike Ivanom Grabić Marin, možete pogledati na web adresi na koju vas vodi sljedeći QR kod.

Učenici iz nekoliko razrednih odjeljenja osmjelili su se sudjelovati u projektu za koji treba jednako - dobro umjetničko oko za kameru kao i dobra sposobnost zapažanja prirodnih ljepota.

Fotografirajući različite scene iz prirode koja nas okružuje, bilo da se radi o bližim ili daljim lokalitetima, pejsažnim ili krupnim kadrovima, učenici ovako ulaze u konkurenciju za vaše glasovanje, nadajući se da će njihova fotografija biti – najbolja.

Pozivamo vas da uđete preko QR koda u upitnik i ocijenite fotografije ocjenom od jedan do pet, pa ćemo saznati koja je najomiljenija ljubiteljima prirodnih ljepota.

Neka vas vode kriteriji estetike, ali i ljubavi prema prirodi s kojom smo povezani uvijek i u svemu.

Tekst: Robertina Hrstić, mag.bibl.

PROGRAMI