SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

"Covid-19 novi posao u europskom turističkom sektoru"

. Objavljeno u Novosti

Partnerstvo Hrvatske i Francuske ojačano prijavom zajedničkog projekta na e-Twinning platformi s temom -"Covid-19 novi posao u europskom turističkom sektoru".

Kako je zdravstvena kriza promijenila ponašanje europskih turista?

Projekt će utvrditi trenutno stanje u turističkim destinacijama temeljem istraživanja potrošača te predlagati preporuke za poboljšanje. Autori projekta Martina i Emmanuel koji će u drugom dijelu raditi sa kolegicom Celine i partnerima iz EU.

Ovim pristupom širimo europski način rada i djelovanja. Iz Hrvatske u projekt su uključeni učenici 3g razreda smjer ekonomisti junior ambasadori EU parlamenta. Radom u međunarodnim timovima na ovom projektu primjenom stečenih znanja iz ekonomskih predmeta učenici će dodatno osnažiti svoje sposobnosti i vještine stranog jezika, IKT vještina i medijske pismenosti. Očekivani rezultati projekta: preporuke, smjernice, promotivni materijali za poboljšanje pozicije europskih destinacija na turističkom tržištu u vrijeme C-19.

Objavu naših partnera na njihovim školskim stranicama iz Francuske možete vidjeti OVDJE.

PROGRAMI