SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svjetski dan učitelja

. Objavljeno u Novosti

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Svjetski dan učitelja nagradilo je najbolje odgojno-obrazovne djelatnike u Hrvatskoj među kojima je i naša Martina Jerković univ.spec.oec., profesorica ekonomske grupe predmeta.

Povjerenstva za nagrađivanje odabralo je 511 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u školskoj godini 2020./2021.

Virtualna dodjela nagrada pod nazivom Godišnje nagrađivanje odgojno-obrazovnih djelatnika koju organizira Ministarstvo znanosti i obrazovanja na međunarodni Dan učitelja, održava se u utorak, 5. listopada 2021. godine s početkom u 10 sati, kada će se prof. dr. sc. Radovan Fuchs obratiti s čestitkom nagrađenim odgojno-obrazovnim radnicima.

Najbolji odgojno-obrazovni djelatnici odabrani su prema kriterijima izvrsnosti svojeg rada tijekom proteklih godinu dana, kategorije uključuju: mentorstvo učenicima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., stručne članke, nastavne materijale i obrazovne sadržaje, projekte, unapređenje rada škole, rad na unapređenju sustava obrazovanja i slično.

Čestitka kolegici!

PROGRAMI