SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Predstavljeni rezultati projekta "Izvanredno čovjekovo postignuće"

. Objavljeno u Novosti

8.6.2021. u Gradskom muzeju Drniš održano je predstavljanje rezultata projekta "Izvanredno čovjekovo postignuće". Projekt je realiziran u sklopu 26. Edukativne muzejske akcije u suradnji Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš i Gradskog muzeja Drniš.

Cilj projekta je obilježavanje 60. godišnjice prvog čovjekovog leta u svemir te spomen na Jurija Gagarina kao čovjeka čiji je podvig promijenio povijesni tijek i utjecao na naše današnje živote.

Učenice Marta Bilić, Matea Goreta i Josipa Ljaljić su uz mentorstvo prof. Olge Nerlović i prof. Zlate Bilandžije pripremile edukativni obrazovni materijal o životu, radu te izvanrednim postignućima Jurja Gagarina. Uz tehničku pomoć Ante Bilića (vanjskog suradnika, volontera, nekadašnjeg učenika naše škole) materijal je organiziran i predstavljen kroz web stranicu. Web stranicu možete pogledati na poveznici:

https://gagarin.ss-ivana-mestrovica-drnis.hr

Vrijedne učenice su nakon predstavljanja, šarolike i zanimljive priče posjetiteljima, učenicima osmog razreda Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog pripremile kahoot kviz. Osmaši su pokazali zavidno znanje i poznavanje događaja vezanih za ovaj veliki događaj.

Čestitamo pobjednicama i nadamo se da su im se svidjele simbolične nagrade koje smo pripremili za njih.

Hvala svim učenicima koji su se odazvali na sudjelovanje, hvala kolegici Ani Čakić što je potakla učenike osnovne škole na sudjelovanje i doprinos realizaciji projekta.

U nastavku vam donosimo djelić atmosfere kroz galeriju fotografija.

Olga Nerlović, prof.
Zlata Bilandžija, prof.

PROGRAMI