SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Održan online završni sastanak s IWHR i partnerima iz eTwinning projekta "Blago zvana voda"

. Objavljeno u Novosti

Održan je online završni sastanak s IWHR i partnerima iz eTwinning projekta "Blago zvana voda".

Uvodne riječi dobrodošlice svim prisutnima izrazila je profesorica Paola Traferro iz ICS "G. Solari" di Loreto te njena ravnateljica Luigia Romagnoli nakon toga uslijedio je pozdrav Martine Jerković iz Hrvatske kojemu se pridružio i ravnatelj škole Hrvoje Pekas nakon toga su i sudionici iz Turske uputili lijepe pozdrave. Strpljivo se čekao dolazak profesorice Miriam Salinas i njenih učenika iz Španjolske koji su zbog tehničkih poteškoća kasnili.

Gospođa iz IWHR organizacije održala je polusatno predavanje o vodi i važnosti zaštite vodnog bogatstva. Na polovici predavanja uspješno su se uključili i sudionici iz Španjolske Zaragoza IES MEDINA ALBAIDA. Veliki je pljesak upućen Meng Yung na kraju njenog predavanja.

Zaključci koji su proizašli iz provedenih aktivnosti učenika proteklih sedam mjeseci točnije od 11. listopada 2020. godine pokazali s ukoliko su učenici osvijestili važnost znanja o vodnom bogatstvu vlastite zemlje, EU i svijeta. Posebice je danas istaknuto u predavanju gospođe Meng koliko i EU ulaže u zaštitu vodnog bogatstva - EU u svakodnevnom životu.

Naše učenice Anđela Matić i Marija Begonja junior ambasadorice EU ukratko su iznijele njihove zaključke o svim aktivnostima u ime cijele ekipe 1g koja je radila veoma vrijedno sa svojom mentoricom. Bravo za vrijednu ekipu učenika 1g razreda Anateu, Anđelu, Mariju, Marijetu, Ivana, Lanu, Paolu, Maju, Jelenu i Šimuna!

Martina Jerković univ.spec.oec.

PROGRAMI