SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki - rezultati!

. Objavljeno u Novosti

Dana 30.04.2021. održano je završno događanje eTwinning projekta Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki. U okviru natjecateljskog dijela projekta proglašena su tri najbolja rada.

U projektu je sudjelovalo 38 škola s 90 vježbeničkih tvrtki. Naša škola sudjelovala je s vježbeničkom tvrtkom „Zagoranka“ iz 4 g razreda. Predstavnice na ovom projektu bile su učenice Magdalena Elez, Marija Dželalija i Wanessa Goreta. Mentorica učenicima bila je Martina Jerković.

Svečanost zatvaranja započela je obraćanjem autorica projekta Zoricom Hrgovčić i Biljanom Ilkovski koje su navele sve odrađene aktivnosti i što nas još od aktivnosti očekuje u projektu a to je izrada digitalne brošure s primjerima dobre prakse, evaluacija i plan održivosti.

Naša kolegica Martina Jerković podijelila je primjer dobre prakse, projekt "Cvjetovi Zagore" koji je za cilj imao doprinijeti razvoju i aktiviranju nedovoljno iskorištenih turističkih kapaciteta zaobalja koji će omogućiti veće korištenje raspoloživih kapaciteta destinacije Drniša i okolice i privlačenje p većeg broja posjetitelja.


Proglašenje najuspješnijih vježbeničkih tvrtki obznanili su pokrovitelji i sponzori eTwinning projekta. Sudjelovale su gđa. Ružica Božić Cerovac (Muzej čokolade Zagreb), gđica. Marcela Sabljo (Interijeri Sabljo) i gđa. Vedrana Šimunić Rod, viša stručna savjetnica za ekonomiju, trgovinu i poslovnu administraciju pri ASOO-u.

  1. mjesto osvojila je VT Flores d.o.o. (Srednja škola Isidora Kršnjavog Našice) iz Našica
  2. mjesto osvojila je VT Licitar d.o.o. (Gospodarska škola Varaždin) iz Varaždina
  3. mjesto osvojila je VT Home made heaven d.o.o. (Druga ekonomska škola Zagreb) iz Zagreba

Zahvaljujemo našim učenicama i mentorici koje su marljivo radile na projektu.

Martina Jerković univ.spec.oec.

PROGRAMI