SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš brojnim aktivnostima obilježila Europski/Svjetski tjedan novca

. Objavljeno u Novosti

Iako se nastava najvećim dijelom odvija online Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš aktivno je popratila Europski/Svjetski tjedan novca objavom brojnih učeničkih edukativno-informacijskih materijala, debatom, te predavanjima Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske narodne banke.

Organizator međužupanijskog povezivanja pet srednjih škola iz Sinja, Splita, Zadra i Vrgorca s ciljem obilježavanja Europskog tjedna novca je Martina Jerković univ.spec.oec. Prvo predavanje je održala Hrvatska gospodarska komora s partnerima na temu štednje i potrošnje novca. Drugo je održala Hrvatska narodna banka na temu uvođenja eura u Republici Hrvatskoj.

Na predavanjima je sudjelovalo ukupno 220 učenika, a sudjelovali su učenici strukovnih zanimanja iz Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Zadarske županije. Krajnji rezultat ove inicijative je jačanje međužupanijske suradnje i širenje znanja u ovim nimalo jednostavnim vremenima za sve dionike u zajednici.

Zahvaljujemo se svim kolegama profesorima na sudjelovanju i njihovim učenicima.

Martina Jerković univ.spec.oec.

PROGRAMI