SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Drvo za život

. Objavljeno u Novosti

21. studenog u Italiji se obilježava Tree Festival, proslava koja nas želi podsjetiti na izvanrednu važnost drveća za život čovjeka i našeg planeta. Posebna ceremonija na određeni dan.

U spomen na žrtve Covida. želimo odati počast njihovim životima, svojevrsnim ponovnim rođenjem, simboličnom gestom koju predstavljaju stabla koja su stvorili učenici čekajući ponovno rođenje za koje se nadamo da će se održati što je prije moguće.

Tecla Giannini iz ICS "Bello.Pedulla-Agnana" di Siderno Agnana iz grada Siderno Italija pozvala je Martinu Jerković univ.spec.oec. i njene učenike na obilježavanje ovog dana.

Učenici smjera ekonomist imali su na satu Osnova ekonomije predavanje o važnosti drveća za život čovjeka i našeg planeta a ujedno se nastavna jedinica Obnovljivi izvori energije nadovezala na ovaj događaj. Rad koji je podijeljen s ostalim sudionicima događaja nosi naziv Stablo ekonomije i nalazi se na poveznici OVDJE.

PROGRAMI