SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Projekt Erasmus+ eTwinning: Razmjena Božićnih čestitki 2020.

. Objavljeno u Novosti

13. je godina projekta. Sonia Saez iz škole Ies Cencibel iz Villarrobledo Spain pozvala je Martinu Jerković univ.spec.eoc. i učenike iz Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš smjer ekonomist i admnistrator.

Božić je posebno vrijeme koje volimo podijeliti razmjenjujući kartice, poruke i dobre želje. Ova se godina razlikuje od prethodnih. Covid-19 promijenio je naš život.

Cilj ovog projekta je napraviti malu promjenu kako bismo se susreli sretni s božićnim vremenom. Dijeljenje načina na koji slavimo ovo doba godine u školama je način da se prevlada trenutna prepreka i učini da Božić ima značenje postizanja normalnosti.

Vrijedni učenici smjera ekonomist i administrator izrađivali su prigodne poslovne komunikacije i podijelili ih s ostalim sudionicima projekta online iz 18 zemalja EU pokazujući maštovitost i kreativnosti prilikom ručne izrade božićnih čestitki.

Ovih dana čestitkama vrata otvara prekrasna Gradska knjižnica Juraj Šižgorić Šibenik.

Pozivamo Vas da ih pogledate poštujući pravila držanja razmaka i odgovornog ponašanja od 7.12. do 14.12.2020.

PROGRAMI