SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Božićna priredba u Srednjoj školi Ivana Meštrovića 2019.

. Objavljeno u Novosti

I ove godine kraj prvog obrazovnog razdoblja drniški srednjoškolci obilježili su blagdanskom priredbom u kojoj su, ovoga puta, sudjelovali gotovo svi razredi tj. svi učenici Srednje škole Ivana Meštrovića, uključujući i razrednike koji su im se pridružili, po želji.

Svi razredi Škole pripremili su po jednu božićnu pjesmu i izveli je zajedno vokalnom izvedbom i s instrumentalnom pratnjom, a nekima je gitarom „pomogao“ prof Hrvoje Pekas te je u zadnjoj pjesmi, koju su zajedno izvela četiri razreda trogodišnjih škola, nastupila i ravnateljica univ.spec.oec. Martina Jerković, koja je, također, na početku priredbe, uputila pozdravni govor nazočnima. Sa svojim učenicima nastupili su razrednici prof. Ivana Grabić Marin, prof. Ivana Juričev Jelovčić, prof. Marija Junaković Ramljak te prof. Joško Knez.

U publici su bili učenici i profesori škole kao i drugo osoblje Škole. Pokazalo se izvrsnim poticajem za dijeljenje blagdanske radosti to što su svi razredi dobili priliku za nastup. Recitacije su izvele učenice Gabrijela Bitunjac, Josipa Burečić i Katarina Knežević, a program su vodile Gabrijela Bitunjac, Tonka Burečić, Magdalena Čulina i Katarina Knežević. Razredi su nastupali od najstarijih maturanata prema najmlađim prvašima, a na kraju priredbe zahvalnice predsjednicima svih razreda dodijelio je predsjednik Školskog odbora prof. Marko Radeljak.

Priredba je izvedena u dvorani Osnovne glazbene škole "Krsto Odak", predzadnjeg dana nastave, u petak 20. prosinca s početkom u 12.00 h. Za tu prigodu nastava je skraćena, a priredba ostaje zapamćena po posebnom ugođaju blagdanskog veselja i sudjelovanja cijele škole u programu. Organizatori priredbe, stručni suradnici u nastavi i profesori koji su pomagali u organizaciji, kao i ravnateljica Škole zahvaljuju svima na dobroj volji i suradnji u ostvarenju ovog lijepog događaja koji je ujedno i najava početka praznika i odmora koje, uz sretne blagdane, želimo ugodne svima.

PROGRAMI