SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Škola za život - 1. savjetnički posjet

. Objavljeno u Novosti

Djelatnici Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš su sudjelovali u 1. stručnom posjetu koji je održan 28. listopada 2019. godine u učionici škole. Ovo je bio prvi savjetnički posjet, od planirana četiri, u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja. Stručni posjet trajao je četiri sata, od 14:00 do 18:00.

Voditelji stručnoga posjeta su bili Gordan Lovrić, mentor Škole za život, Jasna Pandžić, prof. viša savjetnica AZOO. Prvi je dio bilo interaktivno izlaganje o aktivnom učenju, a drugi je dio bio o vrednovanju u nastavi. Drugi se dio skupa sastojao od tri radionice u kojima su naši djelatnici rado sudjelovali.

Prvi stručni posjet našoj školi je bio vezan uz provedbu Cjelovite kurikularne reforme u provedbi Škole za život. U ovome su skupu sudjelovali profesori, pedagoginja i ravnateljica naše škole. Nakon odrađenih radionica, sudionici skupa su mogli postavljati pitanja koja su ih zanimala, a koja se tiču Škole za život. Voditelji su iscrpno odgovarali na postavljena pitanja.

PROGRAMI