SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvješće s jednodnevnog izleta u Zadar; posjet 93. zrakoplovnoj bazi Zemunik, tvornici Maraska i Gradu Zadru

. Objavljeno u Novosti

Nadovezujući se na izvještaj gospodina Karačića prilikom posjeta 93. zrakoplovnoj bazi Zemunik prema planu i programu izleta učenike su pratile razrednice Marija Mazalin, Marija Kisić, Zlata Bilandžija, Ivana Juričev Jelovčić te v.d. ravnateljica Martina Jerković, pedagoginja škole Anita Goreta i administrativna djelatnica Tatjana Galić.

Nakon opsežnog posjeta 93. zrakoplovne baze Zemunik koji je trajao nešto više od dva sata krenulo se u posjet tvornici Maraska gdje su učenici primljeni od strane gospodina Karla Selaka i djelatnika tvornice Maraska.

Zatim je uslijedio posjet Muzeju antičkog stakla u Zadru i znamenitostima grada Zadra.

Slobodno vrijeme učenici i njihova pratnja proveli su jedan dio u gradu, a jedan prema želji većine u trgovačkom centru. Točno u 18 sati prema dogovoru na mjestu dogovorenom za okupljanje učenici i njihova pratnja su se okupili, te sretni i zadovoljni krenuli kući za Drniš gdje su došli oko 19.30 sati.

Autobusni prijevoznik Čupić te cjelokupna pratnja na izletu za Zadar zahvaljuje učenicima što su svojim ponašanjem pokazali pristojnost, kulturu i znanje svoje osobno i kraja iz kojeg dolaze.

PROGRAMI