SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvješće s provedenog Međužupanijskog natjecanja Šibensko-kninske i Zadarske županije "Mladi poduzetnik" 2017./2018.

. Objavljeno u Novosti

Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš u školskoj godini 2017./2018. bila je domaćin Međužupanijskog natjecanja Šibensko-kninske i Zadarske županije "Mladi poduzetnik". Natjecanje se održalo 02. ožujka 2018. godine s početkom u 10.00h i trajanjem od tri sunčana sata. Na natjecanje je pristiglo sedam timova, ukupno 21 učenik s mentorima iz Srednjih škola:

  • Biograd na moru (dva tima)
  • Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar
  • Lovre Montija Knin
  • Ivana Meštrovića Drniš
  • Kneza Branimira Benkovac i
  • Srednja škola Obrovac.

Ravnatelj škole Ivan Zeljko prof., otvorio je natjecanje riječima dobrodošlice za sve učenike i njihove mentore a s prigodnim riječima pridružila se i predsjednica povjerenstva Martina Jerković univ.spec.oec. Učenicima i mentorima podijeljeni su prigodni materijali koje im je za dobrodošlicu darovala Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš a sadržavali su promotivne materijale Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš, NP Krka i Grada Drniša. Poseban je naglasak na Bilten Međužupanijskog natjecanja Mladog poduzetnika 2017./2018. koje su učenici ekonomskog usmjerenja izradili za ovu priogodu.

Zatim su se svi uputili prema kabinetu u kojem je sve bilo spremno za početak rada. Izvučeni su brojevi radnih mjesta timova, pročitane upute o radu i podijeljene kuverte s ispitnim materijalima te su učenici počeli s radom točno u 10.00h. Rad učenika protekao je u pravom timskom radu i natjecateljskoj atmosferi. Problema nije bilo u provođenju natjecanja koje bi usporile ili otežale natjecanje. Učenici su imali osigurane sve potrebne materijalne uvjete rada. Manjih je poteškoća bilo kod ispisivanja materijala ali to je bilo vrlo kratko kašnjenje ispisa, manje od pet minuta. Uslijedilo je ispravljanje radova svih sedam timova.

Učenicima su obznanjeni rezultati natjecanja na oglasnoj ploči u 19 h. Tim iz Srednje škole Biograd na moru ostvario je najbolji rezultat - 65 bodova. Nakon viđene liste svaki tim je tražio i imao uvid u svoj rad. Svi su timovi imali usmene upite i tražili obrazloženje ocjenjivanja pojedinih točaka, a koje su im članovi povjerenstva i pojasnili.

Prosudbeno povjerenstvo Međužupanijskog natjecanja Šibensko-kninske i Zadarske županije "Mladi poduzetnik" 2017./2018 želi puno sreće i uspjeha najboljem timu iz Srednje škole Biograd na moru na državnom natjecanju u Varaždinu.  

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. BILTEN NATJECANJA - "Mladi poduzetnik" 2017./2018. 3,15 MB
2. REZULTATI NATJECANJA 471 KB

PROGRAMI