SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Posjet Christiana Wrighta Srednjoj školi Ivana Meštrovića

. Objavljeno u Novosti

Našu školu posjetio je u petak 24.3.2017. američki diplomat Christian Wright s pratnjom te je posjet našoj Školi uklopio u razgledavanje drniškog kraja, kako bi upoznao i ovaj dio Hrvatske prije isteka svog mandata. Gospodin Wright član je Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, a proboravio je dio prijepodneva u društvu i razgovoru s učenicima naše Škole koji su mu postavili brojna pitanja, razgovarajući s njim obostrano na engleskom jeziku. Uspostavljen je dobar kontakt i razumijevanje među sudionicima razgovora, učenici su proširili vidike u susretu s kozmopolitom gospodinom Wrightom, a kao povratnu informaciju o posjetu iz veleposlanstva objavljujemo dio pisma Wrightove suradnice, gospođe Marije Cvetnić Kopljar:

Poštovani gospodine Zeljko, 

Evo još jednom da Vam od srca zahvalim na predivnom vremenu koje smo proveli u Vašoj školi i Drnišu općenito. Naročite pohvale od strane moga šefa, gospodina Christiana Wrighta idu obrazovanim i dragim učenicima Vaše škole. Zapravo, teško je bilo izdvojiti gdje nam je bilo ljepše i zanimljivije, te čime smo bili više dirnuti.

Svaki trenutak je zapravo bio poseban i to je čudo Vašeg kraja!!!! Gospodin Wright će već danas razgovarati s Veleposlanicom o problemu Vrela života. Jedan pršut je već izrezan kod BelCroa u Zagrebu, na tržnici Kvatrić! Drugi će se rezati u kući g. Wrighta za prijem. Pršutanu i dućan u Zagrebu već reklamiramo, a Etnoland je doživljaj za sebe, te su promomaterijali već predani u ured unutar Veleposlanstva koji se bavi organizacijom slobodnog vremena... pa se i neke akcije već uskoro mogu očekivati.

Stvarno, nismo takvu pažnju, trud i ljepotu već dugo osjetili i vidjeli. Cijeli put nam je protekao prebrzo, no obećajemo da ćemo se vratiti!!!!

Hvala Vam od srca na svemu!!!!

Srdačan pozdrav Vama, također svim angažiranim profesoricama i učenicima, te dragom Ivi, Jošku i pršutarima, od Marije i Christiana!!!!!

PROGRAMI