SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obilježen prvi europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju

. Objavljeno u Novosti

Obilježavanje prvog europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju koji se održavao od 5. do 9. prosinca 2016. godine u Drnišu manifestacijom  „Božićnim sajam vježbeničkih tvrtki“ i posjetom učenika trećih i četvrtih razreda Osnovnoj školi Antun Mihanović Drniš uspješno je završio. Aktivnosti su zabilježene kao uspješne između 750 provedenih aktivnosti na područuju Europske unije. 

Ekonomisti Srednje škole Ivan Meštrović Drniš na prodajno-informativnom štandu, na Poljani i ispred ispostave NP Krka prodavali su blagdanske dekoracije  koje su izrađivali u kabinetu vježbeničkih tvrtki, te kolače koje su ispekli. Cijelokupna ponuda s štandova brzo je rasprodana na veliko zadovljstvo učenika. 

Učenici Martina Hajder, Lucija Tošić, Anamarija Ćoraš i Roko Šindilj posjetili su osnovnu školu, sa ciljem informiranja učenika osmih razreda o svemu što su radili i uče u usmjerenju ekonomisti posebno vježbenička tvrtka i mogućnostima koje ima može ponuditi Srednja škola Ivana Meštrovića.

Voditeljica projekta

Martina Jerković, univ.spec.oec.

PROGRAMI