SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Završetak projekta "Being or well-being: that is the question"

. Objavljeno u Novosti

Podjelom potvrda o sudjelovanju za učenike završio je jednogodišnji eTwinning projekt "Being or well-being: that is the question". Projekt je bio usmjeren podizanju svijesti o mentalnom zdravlju, razmjeni informacija s kolegama iz drugih zemalja i unaprjeđenju komunikacijskih vještina. Sudjelovali su učenici srednjih škola iz Italije, Hrvatske, Francuske i Turske uz podršku svojih nastavnica. Našu ekipu činilo je 10 učenika iz 2.A i 3.A razreda, a mentorica im je bila nastavnica Psihologije Marijana Mijat.

Tijekom školske godine učenici iz svih ekipa raspravljali su o mentalnom zdravlju kroz on-line kvizove, Zoom sastanke, izradu letaka u Canvi, razmjenu Božićnih čestitki i samostalna istraživanja. Zahvaljujući provedenom projektu, učenici su imali priliku upoznati kolege iz drugih država, kao i različite načine kojima se europske zemlje trude unaprijediti zdravlje i dobrobit svojih stanovnika.

PROGRAMI