SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Završna prezentacija Projekta "Kultura, turizam i strukovno obrazovanje - Hrvatska turistička kutija iznenađenja"

. Objavljeno u Novosti

Završna prezentacija projekta "Kultura, turizam i strukovno obrazovanje – Hrvatska turistička kutija iznenađenja" održana je 27. svibnja 2024. godine u Srednjoj školi Ivana Meštrovića Drniš. Projekt, financiran sredstvima Ministarstva turizma i sporta, imao je za cilj promociju i jačanje kompetencija strukovnih i umjetničkih zanimanja za turizam.

Ravnatelj škole, Hrvoje Pekas, otvorio je događaj zahvalom nastavnici Martini Jerković za uspješno provođenje projekta. Učenicima je zahvalio na aktivnom sudjelovanju te im uručio zahvalnice za njihov trud i doprinos.

Pedagoginja škole, Slađana Pavičić Španja, pridružila se čestitkama, izražavajući želju za više kreativnih projekata u budućnosti koji će pomoći učenicima strukovnih zanimanja da jačaju svoje kompetencije i znanje.

Martina Jerković, voditeljica projekta u drniškoj školi, zahvalila je prisutnima na dolasku. Iskazala je zadovoljstvo i radost zbog postignutih rezultata, ističući suradnju s kolegicom Klaudijom Dimić i učenicima Ekonomske i upravne škole Split.

Prezentacija je imala za cilj predstaviti aktivnosti provedbe održivog ruralnog turizma kroz projekt. Predstavljene su sve uspješno provedene aktivnosti, uključujući završnu prezentaciju, film i chatbot BUDI. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva turizma i sporta putem Javnog poziva srednjim strukovnim i umjetničkim školama za promociju i jačanje kompetencija strukovnih i umjetničkih zanimanja za turizam u 2023. godini.

Završna prezentacija projekta bila je prilika da se još jednom istaknu svi uspjesi i napori uloženi u provedbi projekta Kultura, turizam i strukovno obrazovanje – Hrvatska turistička kutija iznenađenja. Svi sudionici izrazili su nadu za nastavak sličnih projekata koji će dodatno unaprijediti obrazovanje i kompetencije učenika.

PROGRAMI