SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Održana ljetna škola projekta iz programa Erasmus+ EUsolis aktivnosti Jean Monnet

. Objavljeno u Novosti

Ljetna škola projekta iz programa Erasmus+ održana je u okviru EUsolis projekta u Elektrotehničkoj školi u Splitu od 8. – 10. svibnja. Riječ je o Erasmus+ projektu, aktivnost Jean Monnet, EUsolis – Solidarna Europa za uključivo društvo, u kojem je naša škola uključena kao pridruženi partner. Riječ je o trogodišnjem projektu čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Iz naše škole u projektu sudjeluje nastavnica dr.sc. Ljiljana Zmijanović.

Srednjoškolski profesori, knjižničari i pedagozi iz 13 srednjih škola aktivno su radili na izradi nastavnih materijala aktualnih tema vezanih uz EU. Tim u kojem je sudjelovala dr. Zmijanović bavio se temom Međunarodnih standarda financijskog izvještavanja.

Nositelj projekta Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu posebno ističe kako ih je oduševila energija i entuzijazam svih sudionika koji su kroz timski rad i razmjenu ideja obogatili svoje znanje i iskustvo, ali i značajno doprinijeli ostvarenju rezultata EUsolis projekta, te uspostavili trajne veze i inspiraciju za buduće suradnje. Najavljen je i plan aktivnosti i dane smjernice u svezi planirane završne konferencije projekta.

Više informacija o projektu EUsolis dostupno je OVDJE.

PROGRAMI