SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kampanja "Iskoristi svoj glas" povodom Dana Europe

. Objavljeno u Novosti

Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš na Dan Europe promovirala kampanju "Iskoristi svoj glas" među sugrađanima Grada Drniša. Junior ambasadorice Paula Goreta, Iva Baković, Maja Silov, Marija Begonja, Anđela Matić, Jelena Pastuović, Anatea Čavala, Anamarija Karlo dijelile su sugrađanima promotivne materijale Razvojne agencije Šibensko-kninske županije koje im je uputio voditelj Odjela za provedbu projekata. Učenice su informirale sugrađane o nadolazećim izborima za Europski parlament i važnosti izlaska na izbore.

Učenice Antonia Lilić i Marija Copić predstavile su svoj uradak koje su izradile s kolegicom iz škole Anom Dvorski na temu Europska unija u mom gradu i okolici gdje su predstavile sve uspješno provdene projekte financirane sredstvima EU koji su realizirani na našem području.

Posebno veliku podršku u provođenju kampanje "Iskoristi svoj glas" iskazali su im djelatnici Ljekarne Drniš, Hotela Danica te Radio Drniša koji je medijski popratio događanje.

Prezentaciju možete pogledati OVDJE.

PROGRAMI