SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ravnateljica NP Krka i djelatnici ugostili učenike i nastavnike iz Splita i Drniša

. Objavljeno u Novosti

Učenici i nastavnici sudionici projekta Kultura, turizam i strukovno obrazovanje pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta posjetili su Eko-kampus „Krka“ u Puljanima.

Ukupno 40 sudionika iz Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš i Ekonomske i upravne škole Split imali su priliku upoznati, isprobati i razgledati cjelokupni kompleks uz stručno vodstvo djelatnika NP Krka od Hrama prirode, Laboratorija prirode, edukacijskog centra na otvorenom i Arheološke zbirke.

Učenici i voditeljice projekta u školama Martina Jerković i Klaudija Dimić s učenicima Antom Bukaricom i Antonijom Lovrić predali su ravnateljici Nelli Slavici Hrvatsku turističku kutiju iznenađenja, plakat i cvijeće te zahvalili na velikoj potpori u projektu. U pratnji učenika na izletu bile su i nastavnica Albina Raguž iz Splita te nastavnica Marija Mazalin i knjižničarka Robertina Hrstić iz Drniša.

Ravnateljica NP Krka je vrlo srdačno pozdravila sve prisutne te motivacijskim govorom učenike potaknula na daljnji angažman i rad u različitim projektima koje će javna ustanova NP Krka podupirati u okviru svojih mogućnosti. Osim Puljana učenici su posjetili Roški Slap te otočić Visovac gdje su se upoznali s kulturno-povijesnim naslijeđem uz vodstvo Fra. Stojana Damjanovića koje se čuva u Franjevačkom samostanu Majke od Milosti i u crkvi Gospe Visovačke.

PROGRAMI