SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki iz Dalmacije održan u Splitu

. Objavljeno u Novosti

Našu Srednju školu Ivana Meštrovića Drniš predstavljala je vježbenička tvrtka Storm d.o.o. – agencija doživljaja. Učenice predstavnice tvrtke EPAS junior ambasadorice Lana Solomun i Maja Silov predstavile su asortiman usluga koje njihova tvrtka nudi za današnje moderne potrošače željne zabave i adrenalina. Cijela grupa učenika iz vježbeničke tvrtke Storm/Oluja d.o.o. vrijedno je radila na pripremi promotivnog materijala za tvrtkin štand i poslovne partnere sajma zajedno sa mentoricom nastavnicom Martinom Jerković.

Ove su godine zaposlenici vježbeničke tvrtke Storm d.o.o. pripremili za sve sudionike poklon vrećice u kojima su se osim promotivnog materijala nalazila sjemena za sadnju sa svrhom i sloganom održivosti i očuvanja okoliša. Uz lijepe prigodne poklone učenici su prezentirali prirodne ljepote rijeke Krke i Čikole te okolni kraj koji obiluje prirodnim fenomenima Šibensko-kninske županije.

Na dražbi učenica Maja Silov predstavila je sadnicu Drenjina – ljekovitu biljka od kore do ploda koja raste u našem kraju te su time podržali slogan sajma „Rasti održivo i čuvaj naš Jadran!". Kreativno se izražavajući učenici su izradili plakat za sajam koji je cjelokupni učenički rad a ostali promotivni materijal kao i promotivni film tvrtke učenici su izradili uporabom suvremenih IKT alata.

Na Međužupanijskom sajmu vježbeničkih tvrtki u Splitu sudjelovalo je 11 vježbeničkih tvrtki iz Dalmacije i to: Impression, Ecostyle, Adria Sport, Storm, Glamour, Eko đir, Dalmatinka, Lavandeli, DeVine, Top G i Tea. Prvo mjesto osvojila je vježbenička tvrtka Lavandeli iz Vela Luke, drugo DeVine iz Trogira te treće Tea iz Splita. Ostali poredak vježbeničkih tvrtki objaviti će se putem elektroničke komunikacije.

PROGRAMI