SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Realizirano finalno uređenje Hrvatske turističke kutije iznenađenja

. Objavljeno u Novosti

Finalno uređenje Hrvatske turističke kutije iznenađenja i prostora u Srednjoj školi Ivana Meštrovića Drniš realizirano je ovaj tjedan za što su zaslužne vrijedne ruke učenica Lane Lucić, Antonije Lovrić, Antonije Lilić i Marije Copić uz mentorstvo nastavnice Martine Jerković univ.spec.oec.

Drvene kutije ukrašene su platnenim trakama, platnenim naljepnicama i napunjene su s 50 informativnih kartica koje su izradili učenici dviju škola uključeni na ovom projektu. Ovih će ovih dana kutije biti predane pridruženim partnerima projekta NP Krka, TZ Skradin, Grad Drniš, LagMore249 te predaja kutija Ekonomskoj i upravnoj školi Split na Međužupanijskom sajmu vježbeničkih tvrtki Split na kojem naši učenici sudjeluju s vježbeničkom tvrtkom Storm d.o.o.

Učenici iz Ekonomske i upravne škole Split predati će TZ Split Hrvatsku turističku kutiju iznenađenja zajedno sa svojom mentoricom Klaudijom Dimić.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.

PROGRAMI