SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Održan 1. MŽSV za Dalmaciju - podsektor poslovna administracija

. Objavljeno u Novosti

Održan 1. MŽSV za Zadarsku, Šibensko-kninsku, Splitsko-dalmatinsku i Dubrovačko-neretvansku županiju - podsektor poslovna administracija

Skup je počeo s predavanjem "Mentalno zdravlje učenika" gospodina Tomislava Ramljaka, predsjednika Centra za sigurniji Internet (CSI). Temu "Upravljanje stresom i krizama kroz podršku nastavnicima", održao je Nedjeljko Marković, dipl. socijalni radnik i Mirjana Soljačić, mag. psihologije iz Udruge Pragma Zagreb.

Nakon kratke pauze gospođica Elizabet Gašparov mag. geogr. - ODRAZ Zagreb održala je predavanje na temu "Održivi razvoj i primjeri implementacije u nastavi", te pozvala sve sudionike na javljanje na natječaj o Održivom razvoju.

Kolegica Melita Todorović, univ.spec.oec., prof., izvrstan savjetnik Druga srednja škola Beli Manastir, prezentirala je projekt koji je provela/provodi pod nazivom "Jačanje strukovnih kompetencija učenika kroz Erasmus+ projekte mobilnosti".

Naša je kolegica predstavila projekt "EPAS Škole Ambasadori europskog parlamenta" s naglaskom na posebnu edukaciju o europskim izborima koji ove godine imaju posebnu važnost, s obzirom na nadolazeće europske izbore 2024.

PROGRAMI