SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

[VIDEO] Učenici naše škole izradili promotivni film o putovanju u Bruxelles

. Objavljeno u Novosti

Izvor: http://zeljanazovko.eu/

Putovanje u Bruxelles provođenjem izvannastavnog programa EPAS senior ambasadorica Martine Jerković ostvarila je u suradnji s uredom europarlamentarke Željane Zovko. Potporu svome radu i pratnju na putovanju pružio je ravnatelj škole Hrvoje Pekas.

Ostvareni cilj putovanja je uspješno obrazovanje, povećanje europskih građanskih kompetencija i političke pismenosti kod naših učenika junior ambasadora. Izradom promotivnog filma još jednom se želi pokazati vrijednosti i važnost pripadanja Europskoj uniji. EPAS program ove godine nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima i aktivnostima na eTwinningu s projektom "LET'S PARTICIPATE IN EU ELECTION!" – "SUDJELUJMO U EU IZBORIMA 2024".

U ovom projektu učenici će iz različitih zemalja EU izrađujući zajednički zadatke usvajati i jačati postojeća znanja o institucijama EU, izborima za EU parlament 2024., i mogućnostima EU.

PROGRAMI