SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Samovrednovanje strukovnih zanimanja - Anketa za roditelje

. Objavljeno u Kutak pedagoga

Poštovani roditelji,

Škola provodi Samovrednovanje strukovnih zanimanja pri Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

U SŠ Ivana Meštrovića Drniš, u ovoj školskoj godini, Samovrednovanje se provodi u usmjerenjima: Ekonomist (4.god), Elektrotehničar (4.god), Elektroinstalater (3.god), Elektromehaničar (3.god) i Prodavač (3god).

Uz mišljenje profesora i učenika, i mišljenje Vas roditelja, čija djeca pohađaju neko od navedenih usmjerenja, neizostavno je i od izuzetne važnosti, kako bismo dobili realan uvid u kvalitetu provođenja strukovnih zanimanja.

Molimo vas da pristupite rješavanju ANKETE na navedenom linku:

https://forms.gle/eWtJd8BSWtF9xuFa9 

Ankete će biti aktivne do petka 26.6.2020.

Ukratko o samovrednovanju

Samovrednovanje škola je proces sustavnog i trajnog praćenja, analiziranja i preispitivanja vlastite prakse s ciljem unapređivanja rada škole. Bit procesa je promicanje kontinuiranog unapređenja kvalitete u ozračju otvorenosti i međusobnog povjerenja kojima se pridonosi transparentnosti i usporedivosti na europskoj razini.
Samovrednovanje je temelj napretka zajednice i društva u kojem živimo. Vaš i naš cilj je povezati se u zajednicu škola, zajednicu koja teži napretku, suradnji i izvrsnosti.

Unaprijed zahvaljujemo!

Pedagoginja škole,
Anita Goreta, mag. paed. i mag. philol. educ. franc.

PROGRAMI